25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

(0 Review)
4 ΜΕΡΕΣ
Από195 €
4 ΜΕΡΕΣ
Από195 €
25 Μάϊου 2018
* Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Κάντε κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

409

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
 • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
 • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
 • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

4 μέρες
Διαθεσιμότητα : 25 Μαΐου 2018
Ορεστιάδα
Βουκουρέστι
Max άτομα : 50

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Αναχώρηση 25  ΜΑΙΟΥ 2018

 

Πρόγραμμα

1η Μέρα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-05-2018 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση στις 08:00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου και συνεχίζουμε για Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση των Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και της γέφυρας της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (ΚΕΝΤΡΙΚΟ). Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΣΑΒΒΑΤΟ 26-05-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)

Πρωινό. Αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, στη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη γραφική πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα :ΚΥΡΙΑΚΗ 27-05-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας «Grigore Antipa», χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος σε πολυκατάστημα του Βουκουρεστίου για φαγητό – καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΔΕΥΤΕΡΑ 28-05-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση των συνόρων και της γέφυρας της Φιλίας. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση των συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 195 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 140 EURO
Μονόκλινο: 230 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
 • Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τρία δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος.
 • Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι (Bucureşti) είναι η πρωτεύουσα και το πολιτιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Ρουμανίας. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της, με γεωγραφικές συντεταγμένες 44°25′57″Β και 26°06′14″Α, στις όχθες του Ποταμού Ντιμπόβιτσα, λιγότερο από 70 χλμ. βόρεια του ποταμού Δούναβη.

Το Βουκουρέστι αναφέρεται για πρώτη φορά σε έγγραφα το 1459. Έγινε πρωτεύουσα της Ρουμανίας το 1862 και είναι το κέντρο των μέσων ενημέρωσης, του πολιτισμού και της τέχνης της Ρουμανίας. Η αρχιτεκτονική της είναι ένα μείγμα νεοκλασικής, μεσοπολεμικής (Μπάουχαους και αρ ντεκό), κομμουνιστικής περιόδου και σύγχρονης. Στην περίοδο μεταξύ των δύο Παγκοσμίων Πολέμων η κομψή αρχιτεκτονική της πόλης και η εκλεπτυσμένη ελίτ της της χάρισαν το προσωνύμιο «Μικρό Παρίσι» (Micul Paris). Αν και κτίρια και συνοικίες στο ιστορικό κέντρο της πόλης υπέστησαν σοβαρές ζημιές ή καταστράφηκαν από τον πόλεμο, τους σεισμούς και προ πάντων από το πρόγραμμα «συστηματικοποίησης» του Νικολάε Τσαουσέσκου, πολλά διασώθηκαν. Τα τελευταία χρόνια η πόλη βιώνει οικονομική και πολιτιστική άνθηση.

Μάθετε περισσότερα: el.wikipedia.org

Photos
2 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!