25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ
 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ
 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ (3ήμερη εκδρομή)

(0 Review)
3 ΜΕΡΕΣ
Από135 €
3 ΜΕΡΕΣ
Από135 €
3 Μαΐου 2019
* Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Κάντε κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

5321

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
 • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
 • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
 • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

3 ήμερη
Διαθεσιμότητα : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2019
Ορεστιάδα
Κωνσταντινούπολη
Max άτομα : 50

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Αναχώρηση 03 ΜΑΪΟΥ 2019

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ

Πρόγραμμα

1η μέραΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-05-2019 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και είσοδος στην Τουρκία. Άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων. Περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ μέχρι την εκκλησία της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Καταλήγουμε στο περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Ελεύθερος χρόνος για αγορές καφέ – φαγητό. Συνεχίζουμε με την προαιρετική Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ και τη δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ. Πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙM και στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν (Ιστικλάλ – Μπέογλου) με τα αμέτρημα καταστήματα και τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση.

2η μέραΣΑΒΒΑΤΟ 04-05-2019 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για την Ασιατική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αφού περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του χιλιοτραγουδησμένου Βοσπόρου με τη μοναδική θέα απ’ όπου προαιρετικά με ναυλωμένο καράβι θα επισκεφτούμε τα Πριγκηπόνησα. Θα περάσουμε δίπλα από την Πρώτη, την Αντιγόνη, τη Χάλκη όπου θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε την ομώνυμη Θεολογική σχολή, τους πνευματικούς θησαυρούς που φυλάσσονται στη βιβλιοθήκη της με τα 130.000 βιβλία και θα προσκυνήσουμε στον Ναό της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την ΠΡΙΓΚΗΠΟ, το μεγαλύτερο νησί των Πριγκιποννήσων, και το πιο όμορφο από τα νησιά, παραθεριστικό κέντρο των Κωνσταντινοπολιτών. Ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα με τα παϊτόνια και γεύμα ατομικά στις ψαροταβέρνες με την καταπληκτική θέα τη θάλασσα του Μαρμαρά. Μετά στην Ασιατική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και συγκεκριμένα στο KADIKOY (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ αρχαία παραθαλάσσια πόλη της Βιθυνίας στη Μικρά Ασία), θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη Λεωφόρο Βαγδάτης με τα πολλά εμπορικά καταστήματα και καφετέριες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα πάμε προαιρετικά στη περίφημη περιοχή ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ με τις πολλές ψαροταβέρνες για φαγητό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέραΚΥΡΙΑΚΗ 05-05-2019 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για προσκύνημα στο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ στο Ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Φανάρι και την ΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος). Συνεχίζουμε την ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο με πρώτη μας στάση τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και την ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ, όπου θα έχουμε την εντύπωση ότι ξαναζωντανεύουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες του Βυζαντίου. Εκεί βρίσκονται ακόμη ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ του Μέγα Θεοδοσίου, η ΣΤΗΛΗ του Κωνσταντίνου του Πορφυρογέννητου, η ΚΡΗΝΗ του Γουλιέλμου, ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του Σουλτάν Αχμέτ, το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ (βασιλική Δεξαμενή του ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ), την Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ένα αριστούργημα της Χριστιανικής τέχνης, χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ που αποτελεί θαύμα της βυζαντινής αρχιτεκτονικής. Μετά θα επισκεφτούμε τη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ με τα περίφημα Βυζαντινά ψηφιδωτά. Κλείνουμε το τριήμερό μας στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ – φαγητό και τυχόν αγορές.. επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε προαιρετικά, ένα από τα μεγαλύτερα ΕΝΥΔΡΕΙΑ της Ευρώπης που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

135 EURO

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

100 EURO

Μονόκλινο:

200 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν του γραφείου μας.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “BEST WESTERN ERESIN” 4* σε δίκλινα δωμάτια στην πλατεία ΤΑΞΙΜ.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Επίσημο ξεναγό.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα - δείπνα.
 • Την Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Εισιτήρια για Πριγκηπόνησα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
Photos
3 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!