25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
 • 8ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ , ΚΡΟΑΤΙΑ , ΣΛΟΒΕΝΙΑ , ΒΕΝΕΤΙΑ

8 μέρες στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

(0 Review)
8 μέρες
Από550 €
8 μέρες
Από550 €
3 Ιουνίου 2019
* Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Κάντε κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

6203

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
 • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
 • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
 • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

8 μέρες
Διαθεσιμότητα : 3 Ιουνίου 2019
Ορεστιάδα
Δαλματικές Ακτές
Max άτομα : 50

8ήμερη  ΕΚΔΡΟΜΗ στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ , ΚΡΟΑΤΙΑ , ΣΛΟΒΕΝΙΑ , ΒΕΝΕΤΙΑ

Με επισκέψεις στις πόλεις  ΤΙΡΑΝΑ-  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΣΠΛΙΤ ΖΑΝΤΑΡ – ΡΙΕΚΑ – ΟΠΑΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Αναχώρηση : 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πρόγραμμα

1η Μέρα:ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΤΙΡΑΝΑ 03/06

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση ώρα 04.00 για σύνορα Κρυσταλοπηγής. Περνώντας περιφερειακά από Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος τελωνείων, μέσω Πόγραδετς, (στάση για φαγητό σε παραλίμνια ταβέρνα,) Ελβασάν, Δυρράχιο, φθάνουμε στα Τίρανα, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΤΙΡΑΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 04/06

Ξύπνημα, πρωινό, περιήγηση της πόλης, ιδρύθηκε το 17ο αι. από τους Τούρκους. Επιβλητική η πλατεία Σκεντέρμπεη (Μέγας Αλέξανδρος ή Γιώργος Καστριώτης 1405-1468). Διαθέτει ευρωπαϊκό ύφος με μοντέρνα κτήρια, μεγάλα πάρκα, αναστηλωμένες προσόψεις νεοκλασικών και πληθώρα από σύγχρονες κατασκευές. Συνεχίζουμε δια μέσου Σκόδρα για τα σύνορα ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, περνώντας από τoν συνοριακό σταθμό Μούριγκαν φθάνουμε στη Μπούτβα. Επίσκεψη στη τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες. Στην περιήγησή μας θα δούμε την παλιά πόλη, τον πεζόδρομο Σλοβένσκα Ομπάλα, θα περάσουμε την κεντρική πύλη των βενετσιάνικων τειχών για να επσκεφθούμε την Ακρόπολη που κτίστηκε τον 15ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος και αμέσως μετά την Μπούτβα θα επισκεφθούμε τη ”Μεσαιωνική πόλη Κότορ προστατευμένη από την UNESCO” ένα τούνελ 1700 μέτρων οδηγεί πίσω από το βουνό σε μία πόλη έκπληξη στην άκρη του μοναδικού φιόρδ της Μεσογείου, μία πόλη με μεσαιωνικό χρώμα. Φθάνουμε στο ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Ξενάγηση) 05/06

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ η οποία χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το σύμπλεγμα από Ρωμαϊκά, Μεσαιωνικά, και Αναγεννησιακά στοιχεία ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την UNESCO) είναι μία οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές, εκκλησίες, παλάτια, κρήνες. Στην μέση βρίσκεται μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το Φραγκισκανικό μοναστήρι στην δυτική πλευρά, στο πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Επισκεφθείτε το Φαρμακείο που λειτουργεί συνεχώς από το 1391! Η πλατεία είναι μονίμως γεμάτη τουρίστες. Το απόγευμα προαιρετική εκδρομή με βάρκα στα νησιά Έλαφιτ στο αρχιπέλαγος. Πρώτη μας στάση είναι το Κολοσέπ. Ένα καταπράσινο νησί που θα σας εντυπωσιάσει με την τροπική βλάστηση του. Κατόπιν το νησί Σιπόν όπου θα δούμε την θερινή κατοικία του αρχιεπίσκοπου του Ντουμπρόβνικ καθώς και το κάστρο της οικογενείας Skosibuh, τελευταία μας στάση το νησί Λοπούτ με τα κρυστάλλινα νερά, τις υπέροχες παραλίες και τη τροπική βλάστηση. Επιστροφή στο Ντουμπρόβνικ, δείπνο διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΣΠΛΙΤ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΖΑΝΤΑΡ (290 χιλ) 06/06

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σπλίτ την μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας. Περνώντας πάνω από την φαντασμαγορική γέφυρα Τούζμαν και κινούμενοι παράλληλα με την μαγευτική ακτογραμμή, φθάνουμε στο λόφο/πάρκο του Μαρζάν, όπου μπορούμε να θαυμάσουμε τη θέα ολόκληρης της πόλης, αλλοτινού ναύσταθμου της Γιουγκοσλαβίας. Στην περιήγηση της πόλης του Σπλιτ θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και το Αρχαιολογικό μουσείο με αρχαιότητες από τη Ρωμαϊκή περίοδο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος στην ονομαστή Ρίβα (προκυμαία) και στην γραφική γειτονιά Βαρός για γεύμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γειτονική νησίδα – πόλη του μεσαιωνικού Τρογκίρ, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Το τουριστικό Τρογκίρ ενώνεται με την ξηρά με μία ωραία γέφυρα, θεωρείται πνευματικό κέντρο της Δαλματίας και ένας δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός, με άριστη τουριστική υποδομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Ζαντάρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Μέρα:ΖΑΝΤΑΡ - ΡΙΓΙΕΚΑ – ΟΠΑΤΙΑ 07/06

Ξύπνημα, πρωινό και αναχώρηση για Ζαντάρ, όπου φθάνοντας θα επισκεφθούμε τη Ρωμαϊκή αγορά που χρονολογείται από τον 1ο αιώνα μ.Χ. την εκκλησία του Αγίου Δονάτου – το πιο έξοχο μνημείο της πόλης- η οποία είναι αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα, την αναστηλωμένη Ρωμανικής κατασκευής εκκλησία του Αγίου Γρισιιγόνου, το καμπαναριό της Αγίας Μαρίας, τον καθεδρικό ναό της πόλης, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Αγία Αικατερίνη, και το οχυρό της πόλης με το παλάτι. Συνεχίζουμε για Ριγιέκα με επίσκεψη στην περιοχή των λιμνών ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ. Ένα τεράστιο εθνικό πάρκο με μία σειρά λιμνών που συνδέονται με μικρούς ή μεγαλύτερους καταρράκτες , είναι ένα θέαμα μοναδικό, μαγικές εικόνες που θα “πάρουμε μαζί μας” στο δρόμο για την ΟΠΑΤΙΑ και την ΡΙΕΚΑ τη «ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ» όπως χαρακτηριστικά την ονομάζουν, αφού το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τους κήπους και τα εξωτικά φυτά είναι πόλος έλξης για τις διακοπές πολλών επώνυμων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή, δείπνο, διανυκτέρευση

6η Μέρα:ΟΠΑΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ 08/06

Ξύπνημα πρωινό και αναχώρηση για Βενετία. Άφιξη στην “πόλη των Δόγηδων”, που είναι κτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των Στεναγμών, το μεγάλο κανάλι κ.α, Επίσκεψη σε εργαστήριο Μουράνο ελεύθερος χρόνος για προαιρετική βόλτα με γόνδολα, για αγορά αναμνηστικών και θα επιστρέψουμε στο Μέστρε, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση..

7η Μέρα:ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ 09/06

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ΑΝΚΟΝΑ. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

8η Μέρα:ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ –ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 10/06

Αποβίβαση το πρωί στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο λεωφορείο και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στην Ορεστιάδα

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο  : 550 ευρώ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τη διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
 • 6 πρωινά σε μπουφέ
 • 6 δείπνα
 • Εισιτήρια ferry boat σε τετράκλινες καμπίνες από ΑΝΚΟΝΑ στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
 • ΦΠΑ 24%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Επιπλέον γεύματα – ποτά
 • Τηλεφωνήματα
 • Εισόδους μουσείων - προαιρετικές εκδρομές
 • Εκδηλώσεις ή άλλες παροχές.
2 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!