25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
 • 7 ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΙΤΑΛΙΑ ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ Αναχώρηση 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
 • 7 ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΙΤΑΛΙΑ ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ Αναχώρηση 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
 • 7 ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΙΤΑΛΙΑ ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ Αναχώρηση 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

7 ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΙΤΑΛΙΑ ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

(0 Review)
7 μέρες
Από520 €
7 μέρες
Από520 €
24 Ιουλίου 2019
* Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Κάντε κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

794

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
 • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
 • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
 • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

7 μέρες
Διαθεσιμότητα : 24 Ιουλίου 2019
Ορεστιάδα
Ιταλία
Max άτομα : 50

7 ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΙΤΑΛΙΑ

ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

 

Αναχώρηση 24 ΙΟΥΛΙΟΥ        

Πρόγραμμα

1η Μέρα:Ηγουμενίτσα 730 χιλ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Ηγουμενίτσα. Ύστερα από μια όμορφη διαδρομή και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας στο πλοίο, μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής και να απολαύσετε ένα θαυμάσιο ταξίδι. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η Μέρα:Μπάρι- Πομπηιϊα – Ρώμη 530 χιλ.

Άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Πομπηία. Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μΧ από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την «αιώνια πόλη» την πρωτεύουσα της Ιταλίας άφιξη το απόγευμα. Η Ρώμη είναι μια πόλη με σπουδαία ιστορία και αξιοσημείωτη προσφορά στην επιστήμη και τον πολιτισμό . Για το λόγω αυτό, καθώς και για τα πολυάριθμα και εξαιρετικής ομορφιάς μνημεία, της έχει αποδοθεί το προσωνύμιο « η αιώνια πόλη». Το ιστορικό της κέντρο έχει καταχωρηθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΡΩΜΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στην πόλη – σύμβολο που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει κάθε επισκέπτη από κάθε μέρος του κόσμου. Θα δούμε τη Βίλλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, την στήλη του Τραϊανού, τον λόφο του Καπιτωλίου όπου θεμελιώθηκε η αρχαία Ρώμη, τον λόφο Παλατίνο, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, την φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι καθώς θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στο ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Διασχίζοντας την Αππία οδός θα δούμε τα πιο διάσημα Λουτρά (Θέρμες) του αυτοκράτορα Καρακάλλα που λειτουργούσαν πάνω από 300 χρόνια, πριν καταλήξουμε στο πιο αντιπροσωπευτικό κτίριο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το επιβλητικό Κολοσσαίο & την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Εν συνέχεια, περνώντας κάτω από το Καπιτώλιο την τότε Ακρόπολη της αρχαίας Ρώμης και σημερινό Δημαρχείο της αιώνιας πόλης, θα καταλήξουμε στη πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το Παλάτσο Βιτοριάνο κτίριο αφιερωμένο στον Α’ Βασιλιά της Ιταλίας που ενσωματώνει και το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι στο οποίο ανέβαινε ο Μουσολίνι και έβγαζε τους λόγους του και το Παλάτσο Βοναπάρτη στο οποίο έζησε τα τελευταία χρόνια η μητέρα του Ναπολέοντα. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα και η Πιάτσα Ντι Σπάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική έξοδος, διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (325 χλμ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Φλωρεντία. Υστέρα από μία όμορφη διαδρομή φθάνουμε περίπου το μεσημέρι στην πόλη των Μεδίκων. Με την πρώτη ματιά θα καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποια άλλη εποχή, στην εποχή της Αναγέννησης. Στον κεντρικό τομέα της πόλης βρίσκεται το χαρακτηριστικότερο μνημείο της, ο περίφημος καθεδρικός ναός Santa Maria del Fiore, με τον θαυμαστό τρούλο του Μπρουνελλέσκι. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το μεγάλο κωδωνοστάσιο (Campanile), από τα περιφημότερα της Ιταλίας που κτίστηκε το 1334 πιθανώς από τον Τζιότο και συμπληρώθηκε από τον Αντρέα Πιζάνο. Προ του ναού βρίσκεται το οκτάγωνο μαρμάρινο βαπτιστήριο του 10ου αιώνα, οι ανατολικές πόρτες του οποίου, με ανάγλυφα του Λορέντσο Γκιμπέρτι, αναγορεύτηκαν από τον Μιχαήλ Άγγελο ως «Οι πύλες του Παραδείσου». Κοντά στον ποταμό Άρνο, βρίσκεται η Piazza della Signoria, το κέντρο της πολιτικής δραστηριότητας της πόλης. Στην άκρη της πλατείας αυτής υψώνεται το Palazzo della Signoria ή Palazzo Vecchio που κτίσθηκε το 1298, με τον χαρακτηριστικό πύργο ύψους 95 μέτρων. Απέναντι βρίσκεται η Loggia della Signoria, ένα οικοδόμημα ανοιχτό προς την πλατεία, με περίφημα γλυπτά. Από το Παλάτσο Βέκιο ξεκινά το Palazzo degli Uffizi που φτάνει σχεδόν ως τον Άρνο σε σχήμα Π. Άρχισε να κτίζεται από τον Βαζάρι το 1560 και ολοκληρώθηκε το 1581. Ακολουθεί η περίφημη Βασιλική του Τιμίου Σταυρού, από τις μεγαλύτερες γοτθικές εκκλησίες της Ιταλίας, θεωρείται το Πάνθεον της Ιταλίας, καθώς σ’ αυτήν βρίσκονται οι τάφοι των Γκιμπέρτι, Λεονάρντο Μπρούνι, Μιχαήλ Άγγελου, Μακιαβέλλι, Γαλιλαίου, Βιττόριο Αλφιέρι, Ούγκο Φόσκολο και Ροσσίνι. Λίγο δυτικότερα του Ουφίτσι, η παλαιά γέφυρα)επί του Άρνου, με καταστήματα πάνω της, οδηγεί στο νότιο τμήμα της πόλης και στο αναγεννησιακό Παλάτσο Πίττι.
Τέλος θα δούμε την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας με την χαρακτηριστική αψίδα του Αρκόνε. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά Λορέντζο . Τελειώνοντας την ξενάγηση μας τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Μέρα:ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ ( 415 χλμ)

Ξύπνημα πρωινό και αναχώρηση για την μοναδική Βενετία. Από το λιμάνι Τρονκέττο με βαπορέτο θα καταλήξουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, «το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης», όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας, με τον ομώνυμο επιβλητικό καθεδρικό ναό, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά. Η Βενετία είναι γνωστή ως «Γαληνοτάτη», «Βασίλισσα της Αδριατικής», «Πόλη του Νερού», «Πόλη των Μασκών», «Πόλη των Γεφυρών», «Επιπλέουσα Πόλη» και «Πόλη των Καναλιών». Είναι χτισμένη πάνω σε μια ομάδα 118 μικρών νησιών, έχει 160 κανάλια και 400 γέφυρες και ήταν η πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο. Ολόκληρη η πόλη είναι καταγεγραμμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς μαζί με τη λιμνοθάλασσά της. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την περίφημη γέφυρα των Στεναγμών από την οποία περνούσαν οι κατάδικοι για να πάνε προς τις φυλακές, τον Πύργο του Ρολογιού που δείχνει την ώρα σε Ρωμαϊκά ψηφία, τις φάσεις του φεγγαριού & τα ζώδια, την Βασιλική του Αγ. Μάρκου όπου φημίζεται για την εκπληκτικής ομορφιάς Αγία Τράπεζα η οποία είναι καλυμμένη με πολυάριθμες πολύτιμες πέτρες & χρυσά ανάγλυφα καθώς και η πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων όπου στεγάζονται έργα Ιταλών ζωγράφων καθώς και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Μη διστάσετε να απολαύσετε μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα (κόστος ατομικό) και φωτογραφηθείτε στην ονομαστή πέτρινη γέφυρα Ριάλτο με τα μικρά μαγαζάκια και την εντυπωσιακή θέα προς το Γκραν Κανάλ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Μέστρε. Δείπνο. διανυκτέρευση.

6η Μέρα:ΜΕΣΤΡΕ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ χιλ. 755

Πρωινό και αναχώρηση για Σλοβενία, περνώντας περιφερειακά από την πρωτεύουσα της ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ φθάνουμε στο Κροατικά σύνορα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πρωτεύουσα της Κροατίας την πόλη ΖΑΓΚΡΕΠ. Αναχώρηση για τα Σερβικά σύνορα, άφιξη το βράδυ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η Μέρα:ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Ξύπνημα, πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, από το σύμβολο της παλιάς πόλης, το φρούριο Καλεμέγκνταν, που είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα και χτίστηκε στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως οχύρωση για την προστασία από τους εχθρούς, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, το ξενοδοχείο , σήμα κατατεθέν της πόλης και φυσικά τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Το εσωτερικό του ναού είναι λίγο < ψυχρό>, αλλά θα ανακαλύψετε στις γωνιές του, το παλιό ξυλόγλυπτο τέμπλο του ιερού του Αγίου Σάββα και εκπληκτικά ψηφιδωτά της σερβικής αγιογραφίας. Θα δούμε ακόμη, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. χρόνος ελεύθερος στην πόλη και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για συνοριακούς ελέγχους καφέ και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 520 ΕΥΡΩ (ημιδιατροφή)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Ηγουμενίτσα – Μπάρι - σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
 • Πρωινό σε μπουφέ στα ξενοδοχεία
 • Δείπνα στα ξενοδοχεία set menu (τριών πιάτων)
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Είσοδοι πόλεων check point
 • Δημοτικοί Φόροι
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Βαπορέττα Βενετίας.
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό.
3 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!