25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
25520 – 23124 & 29526 & 29527 karakatsanis.tours@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
 • 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΠΥΡΓΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΒΑΡΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ ΜΑΜΑΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ Αναχώρηση

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

(0 Review)
4 μέρες
Από200 €
4 μέρες
Από200 €
19 Αυγούστου 2019

Κάντε κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

1255

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
 • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
 • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
 • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

4 μέρες
Διαθεσιμότητα : 15 Αυγούστου 2019
Ορεστιάδα
Βάρνα
Max άτομα : 50

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

ΠΥΡΓΟΣ –  ΒΑΡΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΑΛΜΠΕΝΑ – ΜΠΑΛΤΣΙΚ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

 

Αναχώρηση 15 Αυγούστου 2019

Πρόγραμμα

1η Μέρα:ΠΕΜΠΤΗ 15-08-2019 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΒΑΡΝΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Αναχώρηση ώρα 08:30 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στην χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Μέσω Ομπζόρ και της μεγαλύτερης πόλης της Μαύρης Θάλασσας την Βάρνα άφιξη στο δεύτερο σε μέγεθος τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την ‘Χρυσή Αμμουδιά’. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-08-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩNΣΤΑΝΤΖΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη μεγαλύτερη παραθαλάσσια πόλη της Ρουμανίας, την Κωνστάντζα. Αφού περάσουμε από το θέρετρο Αλμπένα και τη χερσόνησο της Καλιάκρας, άφιξη στα Βουλγαρορουμάνικα σύνορα. Στη συνέχεια, περνάμε από τα τουριστικά θέρετρα της Ρουμανίας, Μανγκάλια – Βένους – Νεπτούν – Εφόριε, και καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Μαμάια. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα με το τελεφερίκ (γόνδολα) όπου θα απολαύσετε από ψηλά την Μαμάια. Επιστροφή στην Κωνστάντζα, περιήγηση της πόλης, και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και στα πολυκαταστήματα της πόλης. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μας για την Χρυσή Αμμουδιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΣΑΒΒΑΤΟ 17-08-2019 ΒΑΡΝΑ – ΜΠΑΛΤΣΙΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα πανέμορφα ανάκτορα του Μπάλτσικ (αρχαία Ελληνική πόλη η Διονυσούπολη). Το Μπαλτσίκ ήταν προσφιλές θέρετρο της Βασίλισσας Μαρίας της Ρουμανίας, η οποία έχτισε εδώ τη θερινή κατοικία της. Το μικρό αυτό βασιλικό παλάτι άρχισε να χτίζεται το έτος 1924 σε σχέδια των Ιταλών αρχιτεκτόνων, με μορφολογικά στοιχεία ανατολίτικης και βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Στο ανάκτορο συνυπάρχει ένας μουσουλμανικός μιναρές με ένα χριστιανικό παρεκκλήσιο. Ο πέτρινος θρόνος της Βασίλισσας Μαρίας, που υπάρχει στους κήπους του παλατιού και αγναντεύει την ανοικτή θάλασσα, είναι σήμερα προσφιλές σημείο φωτογράφησης των επισκεπτών του ανακτόρου. Το δαιδαλώδες πάρκο του παλατιού απομιμείται το μυθικό λαβύρινθο της Κρήτης. Περίφημος είναι και ο Βοτανικός Κήπος του Μπάλτσικ, με 3.000 περίπου είδη φυτών, μια σπάνια συλλογή κάκτων και αιωνόβια άνω των 300 ετών δένδρα. Μετά θα επισκεφτούμε το Αλατζά Μοναστήρι του 5ου αιώνα λαξευμένο όλο, ακόμα και τα κελιά του μέσα στον βράχο. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού, μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για την καλοκαιρινή πρωτεύουσα της χώρας, την όμορφη πόλη της Βάρνας, θα δούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της Βάρνας για φαγητό και αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΚΥΡΙΑΚΗ 18-08-2019 ΒΑΡΝΑ – ΠΥΡΓΟ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου και στην συνέχεια περιήγηση στην πόλη του Πύργου, στάση για καφέ στον πεζόδρομο. Συνεχίζοντας στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας φθάνουμε στην παλαιότερη αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα στην Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των Aγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, και να γευματίσουμε στις ταβέρνες της. Αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

200 ΕΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

155 ΕΥΡΩ 

Παιδί έως 12 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς:

  75 ΕΥΡΩ  

Μονόκλινο:

320 ΕΥΡΩ

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ SPA CENTER :

Εσωτερική πισίνα – Εξωτερική πισίνα – ΣάουναΜασάζ

Μπιλιάρδο – Πίνγκ  πόνγκ – Γυμναστήριο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LUNA (ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ) 4* στην ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ σε δίκλινα δωμάτια.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Τρία δείπνα με ποτά (Μπύρα και Κρασί) σε μπουφέ.
 • Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.
 • Την ημερησία εκδρομή στην Κωνστάντζα.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο και Ανάκτορα Μπάλτσικ.
 • Μεσημεριανά γεύματα και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
3 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!