2552023124 & 2552029526 & 2552029527 karakatsanis.tours@gmail.com

3ήμερη εκδρομή Κωνσταντινούπολη – Βόσπορο – Πριγκηπόννησα

(0 Review)
3ΗΜΕΡΗ
Από160 €
3ΗΜΕΡΗ
Από160 €
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

5674

Γιατί να μας προτιμήσετε;

  • Από το 1978 ταξιδεύουμε μαζί
  • Με το νεότερο ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων
  • Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου εξειδίκευση
  • Με προσωπική οργάνωση και φροντίδα

Υπάρχουν ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με mail ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

25520 – 23124
25520 – 29526 & 29527

karakatsanis.tours@gmail.com

3 μέρες
Διαθεσιμότητα : 13 Αυγούστου 2022
Ορεστιάδα
Κωνσταντινούπολη
Max άτομα : 50

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟ – ΠΡΟΓΚΙΠΟΝΗΣΑ


Αναχώρηση : Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

1η Μέρα : Σάββατο 13/08/22 Ορεστιάδα – Κωνστανσταντινούπολη

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00,  έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων στα  Ελληνοτουρκικά σύνορα, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και μετά τον τελωνειακό ελέγχο, περνάμε το Καραγάτς (την παλιά Ορεστιάδα), πάνω από τον ποταμό Έβρο και μπαίνουμε στην Αδριανούπολη. Μικρή περιήγηση,, Θα δούμε την παλιά Ελληνική συνοικία με τα σχολεία, το Ζάππειο, την Εβραϊκή συναγωγή μεγάλο Σελιμιιέ τζαμί, τα μεγάλα οθωμανικά κτήρια  και τη σκεπαστή αγορά. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Αδριανούπολης. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη, διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη και με ενδιάμεση στάση για καφέ και  ξεκούραση άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων. Περιήγηση  στα χερσαία τείχη , την εκκλησία  της Ζωοδόχου Πηγής όπου  βρίσκονται οι τάφοι των πατριαρχών και σύμφωνα με την παράδοση από την εποχή της άλωσης τα μισοτηγανισμένα  ψάρια στο υπόγειο Αγίασμα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο κέντρο της ιστορικής Πόλης. Επισκεπτόμαστε τη σκεπαστή αγορά ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό αγορές και βόλτα. Προαιρετική Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ και τη δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ. και πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Ταξίμ. Ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε την περίφημη πλατεία Ταξίμ ,τον πεζόδρομο με τα πολλά καταστήματα ,τα παραδοσιακά εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση.

 

2ή Μέρα: Κυριακή 14/08/22 Κυριακή : Πριγκιποννήσια

Πρωινό και αναχώρηση για την Ασιατική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ απ’ όπου προαιρετικά με ναυλωμένο καράβι θα επισκεφτούμε τα Πριγκηπόνησα. Θα περάσουμε δίπλα από  την Πρώτη, την Αντιγόνη, τη Χάλκη όπου θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε την ομώνυμη Θεολογική σχολή, τους πνευματικούς θησαυρούς που φυλάσσονται στη βιβλιοθήκη της με τα 130.000 βιβλία και θα προσκυνήσουμε στον Ναό της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την ΠΡΙΓΚΗΠΟ, το μεγαλύτερο νησί των Πριγκιποννήσων και το πιο όμορφο από τα νησιά, παραθεριστικό κέντρο των Κωνσταντινοπολιτών. Ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στο γύρω του νησιού,  γεύμα ατομικά στις ψαροταβέρνες με την μοναδική θέα στη θάλασσα του Μαρμαρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική έξοδος για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 15/08/22 Κωνσταντινούπολη – Ορεστιάδα

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε την ξενάγησή μας από τον Κεράτιο κόλπο από την συνοικία του Φαναρίου  επίσκεψη – προσκύνημα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγ. Γεωργίου όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα δούμε την κεντρική πύλη του, το κτίσμα όπου παρασκευάζεται ο Άγιος  Μύρος , τα λείψανα των Τριών Ιεραρχών και τη  Στήλη της Φραγγελώσεως, το πολυτιμότερο κειμήλιο της Μεγάλης Εκκλησίας. Ολιγόλεπτο προσκύνημα… Στον ελεύθερο χρόνο μας μπορούμε να δούμε τη μεγάλη του Γένους Σχολή που βρίσκεται σε διπλανό δρόμο. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στον Κεράτειο κόλπο  και θα επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ  (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος  Συνεχίζουμε την ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο με πρώτη μας στάση στον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, όπου θα έχουμε την εντύπωση ότι ξαναζωντανεύουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες του Βυζαντίου. Εκεί θα δούμε επίσης τον ΟΒΕΛΙΣΚΟ του Μέγα Θεοδοσίου, τη  ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ, τη ΣΤΗΛΗ του Κωνσταντίνου του Πορφυρογέννητου, την ΚΡΗΝΗ του Γουλιέλμου, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του Σουλτάν Αχμέτ και τη Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM. Για καφέ – φαγητό τυχόν ψώνια. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ΕΝΥΔΡΕΙΑ της Ευρώπης (προαιρετικά).  Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 160 ευρώ
  • Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς : 130 ευρώ
  • Μονόκλινο : 260 ευρώ

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
 Δύο διανυκτερεύσεις   σε  ξενοδοχείο  4* στο ΤΑΧΙΜ 
 Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας -Ξεναγό
 Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα – δείπνα.

Κρουαζιέρα στο Βόσπορο και το καραβάκι για τα Πριγκιποννήσια

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται. 

 


Πληροφορίες εγγραφές στο γραφείο μας.

Τηλέφωνα γραφείου: 2552023124 & 2552029526 & 2552029527

 

2 ακόμη ενδιαφερόμενοι βλέπουν τώρα την εκδρομή αυτή!