karakatsanis-tours.gr

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

 • 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ Αναχώρηση 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ Αναχώρηση 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 300 EURO

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ 

Αναχώρηση 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

1η Μέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017   ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. Διέλευση Βουλγαρίας. Έλεγχος τελωνείων Βουλγαρίας και Σερβίας, θα περάσουμε από την πόλη ΝΙΣ όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος και περνώντας περιφερειακά από πόλεις της ΣΕΡΒΙΑΣ, φθάνουμε στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό. Περιήγηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το Φρούριο Καλεμεγκνταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον πύργο Νεμπόϊσα που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, τη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό. Ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτήρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από την γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των Βασιλέων. Στο λόφο του Γκέλερτ, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης ή σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: ΤΡΙΤΗ 26/12/2017   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό. Αναχώρηση για την ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη της τέχνης και της μουσικής. Με  συνοδεία τοπικού ξεναγού, θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσία, το αριστούργημα Σέμπρουν, τη Ρινγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την όπερα, τα ανάκτορα Χόφεμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την Εκκλησία του Τάματος. Μετά την ξενάγηση θα υπάρχει χρόνος για να κάνετε μια βόλτα στην ελληνική συνοικία της πόλης. Επιστροφή στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η Μέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ  27/12/2017  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

 Πρωινό, γεμάτοι από όμορφες εικόνες παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μας. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 300 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 260 EURO
Μονόκλινο: 400 EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
 • Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*.
 • Πρωινά σε ανοιχτό μπουφέ.
 • Τέσσερα δείπνα.
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
 • Τοπικούς ξεναγούς.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Επιπλέον γεύματα – ποτά.
 • Εισόδους μουσείων.
 • Προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά.
 • Κρουαζιέρα στο Δούναβη.
 • Νυχτερινών κέντρων και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.